For bureauer

Udgiv links på vores domæner til dine kunder.

Som bureau er der intet fast abonnement, du betaler kun for forbrug.

Tag dog ikke bare vores ord for det – se hvad Laust fra KH Online har at sige om AI Links.

Slår alle konkurrenter af banen

AIlinks.dk er service, der gør, at vi hver måned har kunne reducere vore udgifter til tekstforfatning til PBN med over 70% – uden at gå på kompromis med kvaliteten faktisk tværtimod. Det burde for det fleste være den vigtigste grund til at vælge AIlinks.dk.

Det vigtigste argument er dog, den tid jeg sparrer. Kommunikation frem og tilbage med forfattere, udgivelse og alt det der… Hos AIlinks.dk tager en bestilling mellem 15 til 60 sekunder per link for mig, og så er der ikke mere arbejde i det.

Det er banebrydende og slår alle konkurrenter fuldstændig af banen! Bestil links. Gør intet andet. Og mens du ikke laver andet, så laver du gode resultater imens!
Laust Kehlet

Udgiv på vores domæner til den billigste pris

Som bureau-kunde kan du linkbuilde via vores domæner til den absolut billigste pris. Du betaler kun 40 kr. per udgivelse, inkl. tekstskrivningen.

Du kan udgive på vores domæner som du vil, f.eks.

  • Sælge linksne direkte videre til dine kunder
  • Sælge “indekseringspakker” hvor du f.eks. bruger AI Links som tier2 til de advertorials du laver for kunderne
  • Bruge AI Links til at styrke dit eget blognetværk eller dine affiliatesider

Kom i gang

Hvis du gerne vil oprettes som bureau-kunde så skriv en mail til [email protected] og så opretter vi en konto til dig (da det er en speciel løsning kan du ikke bruge samme konto som du har et evt. abonnement på – men har du et eksisterende abonnement kan ubrugte credits selvfølgelig flyttes over på din bureau-konto).

I stedet for et fast abonnement køber du et “klippekort” på 500 udgivelser for 20.000 kr. + moms (40 kr. per udgivelse).
Creditsne udløber ikke, og der er ingen automatisk fornyelse.

Skriv til [email protected] for at komme i gang, eller hvis du har spørgsmål til vores bureau-løsning.